Yes een summerbody! Maar oh nee! De Kruidnoten liggen weer in de winkel dus de feestdagen komen eraan. Slechter weer, minder zin om dingen te ondernemen, lekker gezellig samenzijn met kaarsjes aan en natuurlijk veel en lekker eten. Want die buik komt pas over een half jaar weer tevoorschijn, dus nu kan het. Toch niet!

Summerbody’s are made in winter

Deze uitspraak klopt, want jouw summerbody train je in de winter, niet als het alweer lente is. Het is dus NU de tijd om aan de slag te gaan. Weet je hoe mensen succesvol worden? Door tegen de draad in te gaan. Succesvolle mensen werken op tijdstippen als andere mensen relaxen. Want als iedereen aan het relaxen is dan mag ik dat toch ook?

Natuurlijk mag dat! Maar wil je een voorsprong opbouwen, of geen achterstand oplopen? Dan is het nu tijd voor actie. Zodra het in april weer ruim twintig graden wordt, dan ben je blij dat je nu begint. En wachten tot het nieuwe jaar zodat je dit als goed voornemen kan gebruiken werkt alleen maar averechts.

Summerbody en feestdagen

Het werkt averechts om pas in januari aan je summerbody te beginnen. Dan laat je namelijk de komende maande de teugels vieren. En in plaats van dat er kilo’s vet afvliegen, komen er kilo’s vet bij. Dan loop je dus echt achter. Als je nu begint en voor het einde van het jaar die vijf kilo eraf traint dan loop je al tien kilo voor op de mensen die nu lekker gaan eten en stoppen met sporten.

En als je dan toch zo goed bezig bent doe het dan met ondersteuning. Anders ga je misschien wel weer jojo-en. Je kent ze wel, van die mensen die dan weer vijftien kilo aankomen en binnen drie maanden dat er weer aftrainen.

Lifestyle begeleiding

Ze blijven als paddenstoelen uit de grond schieten, mensen die jou willen begeleiden in je fysieke en mentale gezondheid. Net zoals ik jou graag op het mentale stuk help. Voor je training en voeding is het verstandig om goed te kijken naar wie jou daar het beste bij kan helpen. Standaard schema’s werken niet, het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en dus iemand te zoeken die dat ook doet. Zelf ben ik heel erg tevreden met Health Advies Breda. Zij bieden gratis voedings- en trainingsschema’s aan, kijk voor hun aanpak en hoe ze jou op weg kunnen helpen op hun website.

Hetgeen mij beste heeft geholpen (ik ben nu in totaal vijfendertig kilo afgevallen) is steeds weer een nieuw doel stellen. Het doel wat ik nu gebruik om fit te worden is de Nepalreis die ik aanbied. Ik wil natuurlijk als coach en begeleider niet als laatste bovenkomen in de Himalaya. Dus ik heb de afgelopen maanden al flink getraind en heb een doel om door te trainen. De eerste reis vindt bijna plaats, namelijk op 20 oktober. Er is nog plek voor één of twee mensen, dan zouden we met vijf deelnemers en een tweede coach zijn, een fijne intieme groep dus.

Doelstelling voor je summerbody

Ik heb ook tof nieuws om te delen. De datum van de tweede reis is bekend en dat is meteen een mooi doel voor jouw summerbody. De tweede reis start namelijk op 11 maart 2019. Dan heb je vanaf nu nog ruim vijf maanden de tijd om fit te zijn om die berg op te komen. Daarmee train  je automatisch jouw summerbody.

Wat die reis extra tof maakt is dat we het Holi festival in Pokhara vieren. Je weet wel, dat festival met al die kleurtjes! Kijk snel op deze pagina voor info en foto’s. Het is een aanbod wat ik heb samengesteld met Health Advies Breda waardoor je extra korting krijgt. 

Ik ga nu de sportschool in, jij ook?! 

ps: voor ik het vergeet, een doelstelling werkt pas als je je echt JA zegt tegen het doel wat je wilt behalen. Neem eerst het besluit, dan kom je daarna automatisch in actie.