Paul Veth

Ik help mensen graag

Waarom coaching en reizen?

In de wereld om mij heen zie ik vrienden, familie en totale vreemden zo vaak in gevecht met zichzelf en het leven dat ze leven. Het doet me pijn om dat te zien, omdat er zoveel mogelijkheden zijn om het leven leuker te maken. En heel eerlijk, die kant van het leven ken ik goed. Dat was mijn leven totdat ikzelf een reis maakte.

Ik geloof in een wereld waarin mensen de vrijheid ervaren om hun eigen leven in te kunnen richten. Waarin mensen zich verbonden voelen, met zichzelf en vanuit daar met anderen.

Het leek awesome, maar ik had het niet door.

Kroegbaas, DJ en een doorbraak.

Eenzame DJ

KROEGBAAS EN DJ

Ik was 22 jaar, eigenaar van een kroeg en tevens de DJ daar. Mijn passie lag eigenlijk bij muziek draaien, maar ik had de kans gekregen om kroegbaas te worden en dat leek me wel vet! Tof dat ik op die leeftijd mijn ondernemersskills verder kon ontwikkelen. Heerlijk was het om de gastheer te zijn en mensen aan mijn bar te ontvangen. Daar was ik eigenlijk al een levenscoach. Maar het bracht me wel af van mijn echte passie. Dus de kroeg verkocht en ik ging fulltime draaien en muziek produceren.

Ik draaide op feesten voor duizenden mensen en stond in line-ups met DJ’s als Hardwell en Afrojack. Maar toch miste ik iets. Ik wilde dat mijn muziek, die ik draaide en maakte, mensen verbond. Maar die verbinding met mensen had ik zelf niet. Ik was afgesloten en eenzaam…

Paul Veth over mij
Paul Veth Over Mij

Nieuwe wereld

Doorbraak

Ik was op Mallorca om te draaien, en ik brak.

Er was iemand zo lief om eens te vragen naar mijn verleden. Ik kon niet meer doen alsof alles goed ging, wat mijn natuurlijke staat van zijn was. Ik kon niet liegen tegen haar. En dus ook niet meer tegen mezelf. Alsof er een sloopkogel door al mijn muurtjes heen knalde, ze waren weg, allemaal. Ik kon weer voelen. Ik leefde al die jaren daarvoor in een wereld van denken, waar het ego het allerbelangrijkste was. Maar vanaf dat moment kon ik weer voelen.

Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik besloot het roer om te gooien en te stoppen met draaien. Vanaf dat moment is het Kickstart programma in ontwikkeling. Ik ben de arbeidsmarkt opgegaan. Zo werd ik coach, teamleider en later onderdeel van het managementteam bij KPN. Ben ik gaan werken bij 365 Dagen Succesvol en heb ik een coach-opleiding met succes afgerond.

De verbinding die ik weer met mezelf ben gaan ervaren gun ik jou ook. Om vanuit je intuïtie keuzes te durven maken is erg fijn. Het heeft mijn leven in ieder geval een stuk leuker gemaakt.

Daarom neem ik jou graag mee op reis!