Vier weken terug zette ik een nieuwe stap in mijn leven. Hoe? Ik besloot om te stoppen bij mijn huidige baan en een andere baan te nemen. Sterker nog, ik heb mijn baan opgezegd voordat ik iets nieuws had gevonden. Veel mensen zouden me voor gek verklaren, maar voor mij was dit de enige manier. Ik vertel je graag waarom en wat jij eraan kan hebben.

Nieuwe stap betekent oude schoenen weg

Als ik een nieuwe stap in mijn leven zet kan ik het niet op een andere manier doen dan eerst mijn oude schoenen weg te gooien. Oké, zeg nu niet meteen je baan op, maar lees eerst even verder. 

Het was zondag 9 juni en had al een heel weekend maagpijn. De baan waar ik zo’n vijf weken daarvoor was gestart zat me niet lekker. Eigenlijk merkte ik na drie weken al dat ik me niet helemaal top voelde, maar ik ben daar binnengekomen via een vriend van me. Dus ik deed eerst aan zelfonderzoek of dat het niet gewoon moeilijk was of dat er andere belemmerende overtuigingen waren waardoor ik me daar niet fijn voelde. Maar op die zondag was het zo duidelijk dat ik de beslissing nam om daar te stoppen. Vanaf het moment dat ik die beslissing heb genomen voelde ik me opgelucht en vrij. 

Kies voor jezelf

Door het nemen van deze beslissing veranderde alles voor me. Ik voelde me echt helemaal top, ook al moest ik het nog aan die vriend van me vertellen. Dat heb ik ook meteen gedaan, met alle gevolgen van dien. Want daardoor zette ik de deur wagenwijd open voor mijn baas om me meteen buiten te zetten. Maar ik had voor mezelf gekozen waardoor ik meteen ruimte heb gemaakt voor iets anders. Als ik alleen maar twijfelde of ik daar zou willen stoppen zou er geen ruimte zijn voor iets nieuws. Dit werkt overigens hetzelfde als je nog steeds achter je ex aan loopt ;-).

Nepal reis coaching

Nepal reis met Frank & Paul

Bijzondere ontmoetingen en adembenemende natuur.
Vertel me meer ->

Nieuwe stap zetten? Maak eerst die ruimte vrij!

Dus als jij ook iets nieuws wilt in je leven, zorg ervoor dat de ruimte er voor is. Niet alleen in je hoofd, maar in heel je wezen. KIES en maak een beslissing. Je kan dingen overwegen of ergens over twijfelen. Maar dat werkt niet. Je zal zien dat als je duidelijke keuzes maakt in je leven dat er automatisch nieuwe kansen zullen komen. Maar dan moet je eerst kiezen en beslissen.

Ik ben benieuwd waar jij over twijfelt en of je nu een keuze durft te maken? Je hoeft het niet meteen met iedereen te delen. Als het voor jezelf maar duidelijk is. Dan ontstaat er verandering, dan kom je in beweging, dan kun je die nieuwe stap zetten. En heb je hier hulp bij nodig kijk dan eens of ik iets voor je kan doen d.m.v. coaching, familieopstellingen of met de Nepal reis.

Succes!