Met Paul & Frank
naar Nepal

We zouden het leuk vinden als je met ons meegaat, wij geven je de middelen, maar je zal zelf aan de slag moeten. Ben je verlicht na de reis? Nee, maar je zal je wel een stuk lichter voelen. Minder obstakels, minder vervelende gedachten en dus juist meer vrijheid ervaren. Lees gerust verder, we hebben je genoeg te vertellen.

Nepal reis coaching 6

Let op: deze reis verandert je leven!

Persoonlijk leiderschap in Nepal
met individuele- en groepsoefeningen.

13 dagen (incl. 6-daagse trektocht), twee coaches, 1-op-1 coaching en alles in Nepal is voor je geregeld.

Nepal reis kompas

Recreëer jouw leven

De toekomst is nog niet gebeurd. Je hebt vandaag de mogelijkheid om de eerste stap te zetten en te kiezen voor een leuker leven. Jij kan zelf bepalen hoe jouw leven eruit ziet.

Nepal reis wereldbol

Waar (be)sta ik voor?

Ontdek wie jij echt bent als je geen invloed van jouw omgeving of belemmerende overtuigingen ervaart. Laat je oude patronen los en voel hoe het is om vrij te zijn.

Nepal reis anker

Blijvende verandering

Deze reis geeft jou de mogelijkheid om te veranderen. Wij bieden je de tools om die veranderingen vast te blijven houden zodat je terug in Nederland niet in oude valkuilen trapt.

Nepal reis coaching 2

Als je merkt dat je misschien wel mee wilt, laten we dan gewoon eens even bellen?

Deze reis heeft impact

Ik ben niet goed genoeg

Hoe jouw leven er nu uit ziet heb je zelf bepaald. Waar je woont, waar je geld mee verdient, welke mensen er in jouw omgeving zijn. Omdat je dit zo hebt ingericht is het een grote uitdaging om iets te veranderen in je leven. Vaak cijfer je jezelf weg, zorg je alleen maar voor anderen. Maar waar blijf jij dan? Het is lastig om jezelf op nummer één te zetten en onvoorwaardelijk van jezelf te houden met al die mensen om je heen. Je voelt je snel niet goed genoeg.

Ik neem je mee op reis waardoor je uit dat patroon wordt gehaald. Vanuit daar ga jij met mijn hulp aan de slag om jouw leven opnieuw in te richten. 

Met deze reis komen we meteen tot de kern, ik draai nooit om de waarheid heen. Daar haal je het beste resultaat uit. Namelijk een leuker leven om te leiden. En dat is wat je zo graag wil toch?

Nepal reis coaching 4

Je bent goed genoeg!

Wachten totdat het leuker wordt werkt niet.

Maar je kan er wel zelf iets aan doen.
De weg naar een fijn en vrij leven, waarin je niet de hele tijd haast hebt. Waarin je weet wat je wilt en ook weet hoe je jouw eigen leven kan bepalen. Vrijheid betekent niet niets hoeven doen, vrijheid betekent dat je zelf kan bepalen wat je doet. Daar gaat het om.

Nepal reis coaching

Is het iets voor mij?

Deze reis is iets voor jou, als je:

+ Een fijner leven wil hebben.
+ Jouw dromen waar wil maken.
+ Gezonder wil gaan leven.
+ Wil weten wat jouw verlangens zijn.
+ Dichterbij jouw intuïtie wil komen.
+ Zelfverzekerder wil zijn.
+ Een speciaal land wil bezoeken.
+ Bijzondere mensen wil ontmoeten.
+ Een tof avontuur wil aangaan!

Nepal reis coaching 4

Wat zit er allemaal bij?

Deze reis is inclusief

We slapen tijdens de gehele reis in hotels of guesthouses. Het zijn afgezonderde 2-persoonskamers. Je slaapt dus samen met iemand anders uit de groep.

De methodiek die jou op weg helpt naar een toffer en vrijer leven. Inclusief twee keer 1-op-1 coaching en 12 dagen met workshops. Wees gerust, je krijgt genoeg tijd om te genieten van Nepal! Maar je moet wel aan de slag.

*Je krijgt drie maaltijden per dag en onbeperkt drinken. Drankjes zijn: Water, thee en koffie.

Al het vervoer wordt voor je geregeld. We reizen met taxi’s en een luxe touringcar met airco.

Anders kom je de berg niet op. Je betaalt geen extra toegangskosten. Dus ook inclusief toegang tot Poonhill.

Je kan tijdens de trektocht per persoon ongeveer tien kilo meegeven aan de drager. Zelf draag je een dagrugzak met wat je fijn vindt om gedurende de dag bij je te hebben. Denk hierbij aan water en kleding (omdat laagjes fijn zijn).

Je vliegreis, je visum, inentingen en andere dranken en eten dan wat de pot schaft. Bijna niets dus.

Nepal reis coaching 5

En verder?

We vertellen je graag nog meer

We gaan met maximaal 6 mensen, daardoor is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Iedereen die meegaat wil iets in hun leven veranderen. Dus er gaan alleen mensen mee die daarvoor openstaan. De mensen die zich tot nu toe hebben gemeld die interesse hebben zijn tussen de 25 en 45 jaar. Maar alle leuke mensen die de trektocht kunnen lopen zijn welkom!

Frank en ik. Tijdens de trektocht zullen er minimaal 1 sherpa en 1 berggids bij aanwezig zijn.

Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Als je een goede basisconditie hebt kan je hem al goed lopen. Ik raad het wel aan om vooraf te trainen, dat voorkomt blessures. Bovendien is bewegen goed voor je en nu heb je een doel! Klik hier voor meer informatie over training.

We eten heel veel lekkere dingen, de Nepalese keuken kan je een beetje vergelijken met die van India. Veel kruiden en veel groenten. We eten daar sowieso geen vlees om ziekte te voorkomen. Het gerecht wat je het meeste zal eten is Dal Bhat (power 24 hour). Rijst met overheerlijk gekruide groenten en linzensoep. Iedere dag smaakt het weer anders. Voor het ontbijt zijn er vaak pannenkoeken en havermout. Mijn persoonlijke guilty pleasure momo’s zal ik je ook laten proeven!

Ja, natuurlijk is er wel wat criminaliteit, maar daar blijven we ver vandaan. In Kathmandu is het slim om je geld en papieren op je lijf te dragen en opletten helpt ook altijd. In Pokhara en tijdens de trektocht is het veel rustiger, daar maken dieven sowieso geen kans.

DAG 01: Aankomst in Kathmandu
DAG 02: Kathmandu
DAG 03: Busreis naar Pokhara
DAG 04: Trektocht
DAG 05: Trektocht
DAG 06: Trektocht
DAG 07: Trektocht
DAG 08: Trektocht
DAG 09: Trektocht
DAG 10: Trektocht
DAG 11: Pokhara
DAG 12: Busreis naar Kathmandu*
DAG 13: Vertrek vanuit Kathmandu

*Het laatste programma-onderdeel vindt plaats in Pokhara. Je kan er daar voor kiezen om langer te blijven of om door te reizen naar een andere plaats. Samen met mijn contactpersoon in Nepal help ik je graag met het boeken van de busreis of excursies.

Een groot onderdeel van de reis is de trektocht naar Poonhill. Hier gaat de meeste voorbereiding in zitten. Je zal tijdens de trektocht de grootste inzichten verwerven. De trektocht is van het niveau beginner. Dus als je ons trainingsschema goed volgt zal het je prima lukken om de berg op en af te komen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je hier meer vragen over hebt. Mocht je na het lezen van ons trainings- en voedingsschema en de pak- en todo-lijst nog vragen hebben, stel ze gerust!

Hier vind je nog veel meer tips en informatie over de reis, want een goed voorbereid mens heeft een leukere reis.

Deze reis verandert je leven

Verandering komt niet vanzelf. Het is aan jou om die persoonlijke reis aan te gaan.

Droom je wel eens van een ander leven? Denk je wel eens: Is dit het nou? Waar wacht je dan op? Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek in om te kijken of deze reis iets voor je is.

Reserveer nu jouw plek voor 27 oktober 2019

Vroege vogel korting

+ Onvergetelijke ervaring
+ Impactvolle oefeningen (ook voor en na de reis)
+ Blijvende verandering
+ Alles in Nepal is voor je geregeld

T/m 31 juli 2019

€ 2297,-

€ 1997,-

Thuiskomen

Het land wat je in je ziel raakt

Persoonlijk vind ik dat je eens in je leven in Nepal moet zijn geweest, en misschien wel vaker. Het land en de mensen zijn zo bijzonder. Het maakt je een rijker mens als je dat hebt mogen ervaren. Ga je mee?

Nepal reis coaching kathmandu

De hoofdstad

Kathmandu

In Kathmandu wonen ongeveer een miljoen inwoners. De infrastructuur is daar helemaal niet op gebouwd. Je ziet nog steeds veel resten van de aardbeving die in 2015 plaatsvond, mooi is het om te zien hoe de bevolking gezamenlijk bezig is met de wederopbouw. De stad kenmerkt zich naast de chaos en de smog door de vele tempels.

Het Boeddhisme en Hindoeïsme bestaan vredig naast elkaar. Bouddhanath, de grootste antieke stoepa van Nepal, zullen we tijdens ons verblijf in Kathmandu bezoeken. Indrukwekkend hoe groot deze is en hoe snel na de aardbeving deze weer volledig is opgebouwd. Dat laat zien hoe belangrijk de Nepalezen de tempels vinden.

Zij geloven erin dat zolang zij hun leven wijden aan Boeddha of Ganesha dat zij in voorspoed zullen leven. Daarom zullen we in de hoofdstad getuigen zijn van vele rituelen. Je zal een verschil merken tussen de Hindoeïsten en de Boeddhisten. Later tijdens de reis maak je ook nog kennis met het Tibetaans Boeddhisme, wat ook weer net even wat anders is. Maar allemaal even vredig.

Nepal reis coaching 4

Bergen

Himalaya

Bergen zijn mythisch, bergen ontroeren mensen, bergen zijn ongrijpbaar. De Himalaya is misschien wel het gebergte wat het meest tot de verbeelding spreekt. Misschien komt dat omdat acht van de hoogste tien bergen ter wereld in de Himalaya liggen. Daarnaast zijn er tig verhalen geschreven over deze stenen massa tussen Nepal en Tibet.

Hoe geweldig is het wel niet om daar te wandelen? Om zelf te ervaren hoe het is om op zo’n kolossus te staan. Om je te beseffen hoe nietig je bent. Maar hoe sterk je bent door deze reuzen te bedwingen. Jij als sporter kan dit alleen maar als een toffe uitdaging zien.

Een impressie

Elke dag een stapje

Grote stappen zijn moeilijk, kleine stappen zijn effectief.

Vind je het spannend? Of twijfel je gewoon nog? Geeft niks! Iedere verandering begint met een hele kleine stap. Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de link onder de aanbieding. Daar maak je een afspraak met me en ik bel je op. Geheel vrijblijvend, gewoon om te kijken of je dit gaat helpen. Of niet, dat kan natuurlijk ook. Durf deze stap te zetten. Spreken we elkaar snel?

Reserveer nu jouw plek voor 27 oktober 2019

Vroege vogel korting

+ Onvergetelijke ervaring
+ Impactvolle oefeningen (ook voor en na de reis)
+ Blijvende verandering
+ Alles in Nepal is voor je geregeld

T/m 31 juli 2019

€ 2297,-

€ 1997,-

Nepal reis coaching 6

Jouw coaches

Wie zijn wij?

Wij zijn Frank en Paul, twee jongens met passie voor persoonlijke reizen. Niet alleen de reizen naar het buitenland, maar vooral de reis die je zelf maakt. Wij geloven dat wanneer je een reis met jezelf maakt je daar alleen maar beter van wordt. Je komt erachter dat de reis die je tot nu toe in je leven hebt gemaakt heeft bepaald wie je nu bent. Dat betekent ook dat de reis die je vandaag start een grote impact op je toekomstige leven heeft.

Wij hebben zelf een flinke reis meegemaakt en we zijn instaat geweest om die te vertalen naar lessen voor anderen. We willen het graag doorgeven aan jou en iedereen die verandering wilt. Het heeft ons gelukkig gemaakt en dat gunnen we jou ook. Frank woont in Haarlem en Paul in Breda. Vanaf het moment dat wij elkaar voor het eerst spraken wisten we dat we deze gedeelde missie deelden en samen op avontuur wilden gaan. Wil je meer over ons persoonlijk weten klik dan hieronder op onze naam. Namasté.

Reis- en coach-ervaringen

✅ Linda

De reis was magisch en in het bijzonder de familtieopstellingen.

Rosa

Tijdens de sessies heb ik veel bijzondere ervaringen meegemaakt. Samen met aansturing van Paul resulteerden deze tot inzichten en uiteindelijk oplossingen.

Ingrid

Na jarenlang een denker geweest te zijn, kan ik eindelijk weer voelen en van mezelf houden.

Bernette

Achteraf kan ik zeggen dat mijn angst nergens voor nodig is geweest. De vliegreis vond ik n.l. best spannend, zo alleen. Ik was nog nooit buiten Europa geweest en nu ging ik notabene naar Azië! Een continent met een compleet andere cultuur!
Nu weet ik wel beter 🙂
In Kathmandu aangekomen werd ik door Paul van het vliegveld gehaald.
Alles had hij goed georganiseerd, ik hoefde nergens naar om te kijken.
Zorgeloos kon ik genieten van een reis die ik altijd al had willen maken.
Binnen twee dagen hadden we een groeps dynamiek die ik als zeldzaam heb ervaren.
Respectvol, veilig, positief, humor, samen, eigen tempo, uitdagend, comfortzone verleggend, ontspannend, inspannend, dierbaar en wérkelijk práchtig(!) zijn woorden die de reis in het kort omschrijven. Ik had het voor geen goud willen missen! Nepal is wonderbaarlijk. Ik zou zó weer meegaan.

The secret of living is giving

50 euro per deelnemer naar Karma Flights Nepal

We vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de mensen die ons helpen tijdens deze onvergetelijke reis. Daarom geef jij automatisch 50 euro aan Nepal als je deelneemt.

Nepal reis coaching karmaflights

The secret of living is giving

50 euro per deelnemer naar Karma Flights Nepal

Als je 50 euro geeft aan iemand die arm is dan is na twee maanden het geld op en zijn ze nog steeds arm. Ik geloof er meer in om geld te geven aan mensen die er anderen mee helpen om zelfvoorzienend te worden. Karma Flights is zo’n stichting. Je helpt dus niet alleen jezelf, maar ook Nepal en de mensen die het moeilijk hebben. En geven is nog leuk ook!

Zo is het schapenproject een van de tofste projecten die ik ken. Ze geven een aantal schapen aan een kleine community. De mensen mogen alles wat de schapen produceren houden voor eigen gebruik of verkoop. Na 1,5 jaar gaan de schapen naar een nieuwe community. Ze hebben dan inmiddels zelf geleerd om zelfvoorzienend te zijn en hebben een aantal lammetjes zodat ze ermee verder kunnen. Maar ze doen nog veel meer. Kijk daarvoor vooral op de website

Nieuwsgierig?

Begint het te kriebelen? Laten we dan een bel afspraak maken, dan kunnen we samen bekijken of het iets voor je is en of jij eruit gaat halen wat je wilt.

Of stuur ons een berichtje

Paul Veth Coaching, Hovenierstraat 32, 4813 GL Breda – KVK 65821327 – PrivacyContact