Hypnotherapie

In drie sessies van je probleem af

Hypnotherapie kan ingezet worden voor vele dingen, denk bijvoorbeeld aan allergieën, trauma’s, verslavingen, angsten, depressies, burn-outs, pijnbestrijding, hooikoorts, huidklachten, afvallen en sportprestaties. Hypnotherapie werkt effectief en heeft veel impact. Zo ben je binnen drie sessies al van je probleem af. Super mooi dat dat kan!

Paul Veth

“Hypnose is het verhaal wat je
(onbewuste) zelf gelooft.”

Hypnose vanaf je geboorte

Vanaf het moment dat je geboren werd starte jouw hypnose, kinderen tot negen jaar hebben zelfs de brein activiteit van iemand die in hypnose is. Alles wat je (onbewust) hebt aangeleerd kan je in hypnose weer afleren, en weer nieuwe gezonde dingen aanleren. Daarom is hypnose zo effectief, omdat het je onbewuste herprogrammeert. Hoe het werkt? Lees snel verder.

“In hypnose

is je brein

in dezelfde staat

als net voordat

je inslaapt.”

Effectieve therapie
Hoe werkt hypnose?

Door je in hypnose te brengen creëren we samen een mogelijkheid om met je onbewuste te communiceren. Zie het alsof we in gesprek zijn terwijl je in slaap dreigt te vallen. Je bent er ook bewust bij, maar je bent een beetje in een droomstaat. Dezelfde staat die je kan bereiken als je mediteert.

Doordat veel patronen in je onbewuste zijn opgeslagen zijn die dingen zeer goed op te lossen door daarmee te communiceren. Je denkt bijvoorbeeld nooit meer bewust na welke handelingen je verricht als je van een stoel opstaat. Dat doe je onbewust. Zo doe je onbewust ook onzeker, bang, allergisch, verslaafd, lui, ongelukkig enz.

Hoe mooi is het dat we dat kunnen oplossen binnen een paar sessies?

In de eerste sessie pakken we je probleem meteen aan en maak je kennis met hypnose.

In de tweede sessie
trekken we de wortel van je probleem eruit.

In de derde sessie
geef ik nazorg en zorgen
we voor een blijvend resultaat.

Stappenplan
Sessies

Voor heel veel problemen hebben we maar drie sessies nodig. Is het ingewikkelder of heb je meer problemen kan het uiteraard zijn dat we meer sessies nodig hebben. Maar het meeste is binnen drie sessies weg. Heel anders dan bij een psycholoog of coach.

De reden dat het zo effectief is komt doordat we met je onbewuste aan de slag gaan wat vele malen krachtiger is dan je bewuste brein. Waar coaches en psychologen vaak juist met je bewuste brein aan de slag gaan, denk bijvoorbeeld aan cognitieve gedragstherapie.

In de eerste sessie maak je kennis met hypnose zodat je er vertrouwt mee raakt en halen we de symptomen van je probleem weg. Hierdoor is de tweede sessie super effectief en kunnen we het probleem met wortel en al eruit trekken.

Omdat je probleem vaak ook iets anders in stand houdt en je vaak dus een veilig gevoel geeft is de derde sessie super belangrijk om een blijvend resultaat te houden. En dat is wat we willen natuurlijk.

Welk resultaat wil jij behalen?
Kies hieronder jouw pakket

Verslaving, afvallen, angsten, burn-out, depressie, gedrag enz.
Drie sessies

In drie uitgebreide sessie verhelpen we jouw probleem.

€ 115,- (incl. btw) per sessie

Regressie (trauma, familiebanden enz.)
Op maat

Aan de hand van jouw situatie maken we een plan op maat om je zo goed mogelijk te helpen.

Stuur me hiervoor een e-mail

Paul Veth Coaching, Hovenierstraat 32, 4813 GL Breda – KVK 65821327 – PrivacyContact