Nepal Reis

– Body, Mind & Soul –

27 oktober 2019

Let op: deze reis verandert je leven!

Persoonlijk leiderschap in Nepal met individuele- en groepsoefeningen.

13 dagen (incl. 6-daagse trektocht door de Himalaya), twee coaches, 1-op-1 coaching en alles in Nepal is voor je geregeld.

Nepal reizen

Geef je leven richting

De toekomst is nog niet gebeurd. Jij kan dus zelf bepalen hoe die eruitziet, als je maar weet welke richting je op moet. Vind jouw richting en vind jouw levensflow. 

nepal reizen wereldbol

Waar (be)sta ik voor?

Ontdek wie jij echt bent als je geen invloed van jouw omgeving of belemmerende overtuigingen ervaart. Laat je oude patronen los en voel hoe het is om vrij te zijn. 

nepal reizen anker

Blijvende verandering

Deze reis zorgt voor verandering. Wij bieden je de tools om die veranderingen te verankeren zodat je terug in Nederland niet in oude valkuilen trapt.

Elke dag heb je weer opnieuw de keuze!

Plan vandaag nog een bel afspraak met me in en we kijken samen of deze reis iets voor je is. Kies nu voor jezelf!

Voeding voor je brein

Mentaal Fit + Fysiek Fit = Succesvol Leven

Je rolt niet lekker door het leven als je mentale of fysieke fitheid het af laat weten. Voeding en training helpen je fysiek, maar mentaal is dat net zo belangrijk. 

Vechten of vluchten

Constant in gevecht met jezelf?

Je weet niet wat je wilt in je leven, of je weet het wel, maar je weet niet hoe je het leven kan krijgen wat je wilt. Je bent constant in gevecht met jezelf, met je omgeving, met je lijf of met je brein. Soms denk je het te weten en zet je je schouders eronder, maar na een tijdje val je weer terug in oude patronen en gewoontes. Herkenbaar?

Je bent zeker niet de enige. Veel mensen hebben moeite om de juiste flow te vinden en vast te houden. Helemaal niet raar, zo is ons brein geprogrammeerd. En is het je eigen brein niet wat je tegenhoudt, dan is het het brein van je vrienden, collega’s en familie.

Verander je mindset

Verander de kwaliteit van je leven

Goed nieuws. Alles wat iemand anders kan, kan jij ook! Je hoeft je niet meer te laten tegenhouden door jezelf. Er is een mogelijkheid om vrij te komen van alles wat je afremt om je beste zelf te worden. Het enige wat je hoeft te doen is te veranderen hoe jij de wereld ziet, zodat je kan gaan leven zoals jij wilt.

Fijne vrienden, een mooie toekomstvisie, passie, liefde en vrijheid is wat er op je pad ligt. Je hoeft alleen maar die weg in te slaan en de eerste stap te zetten.

#HAB

Health Advies Breda geeft jou een extra bonus

Wij slaan de handen ineen om jou iets extra’s te geven. Wij geloven erin dat je totale fitheid belangrijker is dan alleen je fysieke of mentale fitheid. Daarom hebben we een mooi aanbod voor je. 

11 maart 2019
-> Reserveer nu jouw plek!

HAB aanbieding

+ 13 dagen Nepal (alles is geregeld)
+ 10 workshop dagen
+ 2 coaches
+ Werkboek
+ 50 euro naar stichting Karma Flights Nepal

Na de reis

+ Terugkomdag
+ Online Ritme Van Je Leven training
+ 4 coach sessies met Paul

Extra HAB bonus

+ 3 coach sessies voor de reis
+ 100 euro extra korting

Nu voor maar

2297

€ 2197,-

Op Instagram deel ik persoonlijke verhalen en inzichten. Volg me nu.

nepal reizen tadapani guesthouses mountainview

Wat krijg je allemaal

DEZE REIS IS INCLUSIEF

Alle overnachtingen (op basis van 2-persoons kamer)

We slapen tijdens de gehele reis in hotels of guesthouses. Het zijn afgezonderde 2-persoonskamers. Je slaapt dus samen met iemand anders uit de groep.

Kickstart Your Life programma + 1-op-1 coaching.

De methodiek die jou op weg helpt naar een toffer en vrijer leven. Inclusief twee keer 1-op-1 coaching en 10 dagen met workshops. Wees gerust, je krijgt genoeg tijd om te genieten van Nepal! Maar je moet wel aan de slag.

Eten en drinken.*

*Je krijgt drie maaltijden per dag, waarbij je per maaltijd één drankje mag bestellen. Drankjes zijn: Water, thee en koffie.

Het vervoer in Nepal

Al het vervoer wordt voor je geregeld. We reizen met taxi’s en een luxe touringcar met airco.

Trekkingspermit

Anders mag je de berg niet op. Je betaalt geen extra toegangskosten. Dus ook inclusief toegang tot Poonhill

Dragers

Je kan tijdens de trektocht per persoon ongeveer tien kilo meegeven aan de drager. Zelf draag je een dagrugzak met wat je fijn vindt om gedurende de dag bij je te hebben. Denk hierbij aan water en kleding (omdat laagjes fijn zijn).

Wat betaal ik zelf dan nog?

Je vliegreis, je visum, inentingen en andere dranken en eten dan wat de pot schaft. Bijna niets dus.

Na de reis

Terugkomdag, vier coach sessies met Paul en het online Ritme Van Je Leven programma.

mensen in nepal

Meer info

IK VERTEL JE GRAAG NOG MEER

Hoe ziet de groep eruit?

We gaan met maximaal 15 mensen, daardoor is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Iedereen die meegaat wil iets in hun leven veranderen. Dus er gaan alleen mensen mee die daarvoor openstaan. De mensen die zich tot nu toe hebben gemeld die interesse hebben zijn tussen de 25 en 45 jaar. Maar alle leuke mensen die de trektocht kunnen lopen zijn welkom!

Hoeveel coaches gaan er mee?

Twee, waaronder ikzelf.

Is de trektocht zwaar?

Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Als je een goede basisconditie hebt kan je hem al goed lopen. Ik raad het wel aan om vooraf te trainen, dat voorkomt blessures. Bovendien is bewegen goed voor je en nu heb je een doel! Klik hier voor meer informatie over training.

Wat eten we?

We eten heel veel lekkere dingen, de Nepalese keuken kan je een beetje vergelijken met die van India. Veel kruiden en veel groenten. We eten daar sowieso geen vlees om ziekte te voorkomen. Het gerecht wat je het meeste zal eten is Dal Bhat (power 24 hour). Rijst met overheerlijk gekruide groenten en linzensoep. Iedere dag smaakt het weer anders. Voor het ontbijt zijn er vaak pannenkoeken en havermout. Mijn persoonlijke guilty pleasure momo’s zal ik je ook laten proeven!

Is Nepal veilig?

Ja, natuurlijk is er wel wat criminaliteit, maar daar blijven we ver vandaan. In Kathmandu is het slim om je geld en papieren op je lijf te dragen en opletten helpt ook altijd. In Pokhara en tijdens de trektocht is het veel rustiger, daar maken dieven sowieso geen kans.

Dagprogramma

DAG 01: Aankomst in Kathmandu
DAG 02: Kathmandu
DAG 03: Busreis naar Pokhara
DAG 04: Trektocht
DAG 05: Trektocht
DAG 06: Trektocht
DAG 07: Trektocht
DAG 08: Trektocht
DAG 09: Trektocht
DAG 10: Pokhara
DAG 11: Pokhara
DAG 12: Busreis naar Kathmandu*
DAG 13: Vertrek vanuit Kathmandu

*Het laatste programma-onderdeel vindt plaats in Pokhara. Je kan er daar voor kiezen om langer te blijven of om door te reizen naar een andere plaats. Samen met mijn contactpersoon in Nepal help ik je graag met het boeken van de busreis of excursies.

Trektocht

Een groot onderdeel van de reis is de trektocht naar Poonhill. Hier gaat de meeste voorbereiding in zitten. Je zal tijdens de trektocht de grootste inzichten verwerven. De trektocht is van het niveau beginner. Dus als je ons trainingsschema goed volgt zal het je prima lukken om de berg op en af te komen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je hier meer vragen over hebt. Mocht je na het lezen van ons trainings- en voedingsschema en de pak- en todo-lijst nog vragen hebben, stel ze gerust!

Hier vind je nog veel meer tips en informatie over de reis, want een goed voorbereid mens heeft een leukere reis.

Vandaag is het moment voor actie, niet morgen

Wacht niet langer met kiezen voor jezelf

Veel mensen leven continue met morgen in hun hoofd. Maar morgen bestaat niet, vandaag is het enige wat telt. Wacht dus niet langer en kom nu in beweging. Zet die stap naar het leven waarnaar je verlangt en plan een afspraak met me in. We kijken dan samen eerlijk of deze reis jou gaat brengen waar je op hoopt.

11 maart 2019
-> Reserveer nu jouw plek!

HAB aanbieding

+ 13 dagen Nepal (alles is geregeld)
+ 10 workshop dagen
+ 2 coaches
+ Werkboek
+ 50 euro naar stichting Karma Flights Nepal

Na de reis

+ Terugkomdag
+ Online Ritme Van Je Leven training
+ 4 coach sessies met Paul

Extra HAB bonus

+ 3 coach sessies voor de reis
+ 100 euro extra korting

Nu voor maar

2297

€ 2197,-

Thuiskomen

Het land wat je in je ziel raakt

Nepal, sommige mensen ervaren het land alsof ze eindelijk thuiskomen. Dat heeft met de rust te maken die er heerst, ook al kan het chaos zijn. Maar het meest komt het door de mensen. Ik geloof dat je vooral thuiskomt in jezelf, omdat je vrij bent van alle stress uit Nederland.

nepal reizen boeddhanath

Hoofdstad

Kathmandu

In Kathmandu wonen ongeveer een miljoen inwoners. De infrastructuur is daar helemaal niet op gebouwd. Je ziet nog steeds veel resten van de aardbeving die in 2015 plaatsvond, mooi is het om te zien hoe de bevolking gezamenlijk bezig is met de wederopbouw. De stad kenmerkt zich naast de chaos en de smog door de vele tempels.

Het Boeddhisme en Hindoeïsme bestaan vredig naast elkaar. Bouddhanath, de grootste antieke stoepa van Nepal, zullen we tijdens ons verblijf in Kathmandu bezoeken. Indrukwekkend hoe groot deze is en hoe snel na de aardbeving deze weer volledig is opgebouwd. Dat laat zien hoe belangrijk de Nepalezen de tempels vinden.

Zij geloven erin dat zolang zij hun leven wijden aan Boeddha of Ganesha dat zij in voorspoed zullen leven. Daarom zullen we in de hoofdstad getuigen zijn van vele rituelen. Je zal een verschil merken tussen de Hindoeïsten en de Boeddhisten. Later tijdens de reis maak je ook nog kennis met het Tibetaans Boeddhisme, wat ook weer net even wat anders is. Maar allemaal even vredig.

Stad aan het meer

Pokhara

Pokhara, met 225.000 inwoners een stuk kleiner dan de hoofdstad, is een stad gelegen aan het Phewa meer. Je ervaart hier veel meer westerse invloeden en een vrij relaxte sfeer. Het is niet voor niets dat we hier twee volle dagen zullen verblijven.

We zullen een kleine boottocht en wandeling maken naar de World Peace Pagode. En we gaan naar een van de Tibetaanse vluchtelingen kampen. In Pokhara heb je de tijd om even te relaxen, te genieten van een wandeling of om een heerlijke massage te nemen. 

De rust die hier heerst is genieten! Al je zorgen verdwijnen als je aan het relaxen bent in een van de strandtentjes aan het meer. Na de trektocht is de “luxe” erg welkom. Een mooiere eindbestemming van onze reis kan ik me niet voorstellen.

nepal reizen poonhill

Bergen

Himalaya

Bergen zijn mythisch, bergen ontroeren mensen, bergen zijn ongrijpbaar. De Himalaya is misschien wel het gebergte wat het meest tot de verbeelding spreekt. Misschien komt dat omdat acht van de hoogste tien bergen ter wereld in de Himalaya liggen. Daarnaast zijn er tig verhalen geschreven over deze stenen massa tussen Nepal en Tibet.

Hoe geweldig is het wel niet om daar te wandelen? Om zelf te ervaren hoe het is om op zo’n kolossus te staan. Om je te beseffen hoe nietig je bent. Maar hoe sterk je bent door deze reuzen te bedwingen. Jij als sporter kan dit alleen maar als een toffe uitdaging zien.

Elke dag een stapje

Grote stappen zijn moeilijk, kleine stappen zijn effectief

Vind je het spannend? Of twijfel je gewoon nog? Geeft niks! Iedere verandering begint met een hele kleine stap. Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de link onder de aanbieding. Daar maak je een afspraak met me en ik bel je op. Geheel vrijblijvend, gewoon om te kijken of je dit gaat helpen. Of niet, dat kan natuurlijk ook. Durf deze stap te zetten. Spreken we elkaar snel?

11 maart 2019
-> Reserveer nu jouw plek!

HAB aanbieding

+ 13 dagen Nepal (alles is geregeld)
+ 10 workshop dagen
+ 2 coaches
+ Werkboek
+ 50 euro naar stichting Karma Flights Nepal

Na de reis

+ Terugkomdag
+ Online Ritme Van Je Leven training
+ 4 coach sessies met Paul

Extra HAB bonus

+ 3 coach sessies voor de reis
+ 100 euro extra korting

Nu voor maar

2297

€ 2197,-

The secret of living is giving

50 euro per deelnemer naar Karma Flights Nepal

We vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de mensen die ons helpen tijdens deze onvergetelijke reis. Daarom geef jij automatisch 50 euro aan Nepal als je deelneemt.

nepal reizen karmaflights

Zij hebben het harder nodig dan wij

Ze worden zelfvoorzienend

Als je 50 euro geeft aan iemand die arm is dan is na twee maanden het geld op en zijn ze nog steeds arm. Ik geloof er meer in om geld te geven aan mensen die er anderen mee helpen om zelfvoorzienend te worden. Karma Flights is zo’n stichting. Je helpt dus niet alleen jezelf, maar ook Nepal en de mensen die het moeilijk hebben. En geven is nog leuk ook!

Zo is het schapenproject een van de tofste projecten die ik ken. Ze geven een aantal schapen aan een kleine community. De mensen mogen alles wat de schapen produceren houden voor eigen gebruik of verkoop. Na 1,5 jaar gaan de schapen naar een nieuwe community. Ze hebben dan inmiddels zelf geleerd om zelfvoorzienend te zijn en hebben een aantal lammetjes zodat ze ermee verder kunnen. Maar ze doen nog veel meer. Kijk daarvoor vooral op de website

Het doet me pijn

Waarom coaching en reizen?

In de wereld om mij heen zie ik vrienden, familie en totale vreemden zo vaak in gevecht met zichzelf en het leven dat ze leven. Het doet me pijn om dat te zien, omdat er zoveel mogelijkheden zijn om het leven leuker te maken. En heel eerlijk, die kant van het leven ken ik goed. Dat was mijn leven totdat ikzelf een reis maakte.

Ik geloof in een wereld waarin mensen de vrijheid ervaren om hun eigen leven in te kunnen richten. Waarin mensen zich verbonden voelen, met zichzelf en vanuit daar met anderen.

Wil je meer van me weten kijk dan hier.

Op Instagram deel ik persoonlijke verhalen en inzichten. Volg me nu.