In drie sessies je angst weg
Angst

Met hypnotherapie laten we eerst je angst verdwijnen, daarna herprogrammeren we de oorzaak en zorgen we ook nog voor een blijvend resultaat. Je hoeft alleen maar even contact met me op te nemen voor het maken van een afspraak.

Ontvang gratis mijn e-book
Je angst de baas

Angst

Na 5 jaar extreme angst voor de tandarts er vandaag iets aan gedaan. Hypnose door Hypnopaul.nl en I kid you not! Het is gewoon weg! Zooooo fijn! Bedankt Paul! Wil je zelf van je angst/verslaving/onzekerheden etc. af, ga dan zeker naar deze man! Heel prettig en effectief!

Krista Jumelet

Verzonnen angst

Ik weet dat de angst die je ervaart echt, maar onterecht is omdat er andere mensen zijn die jouw angst niet ervaren. Dat is zeer goed voor jezelf om te onthouden, want dat betekent dat jij er vanaf kan komen. De vraag is natuurlijk hoe het kan dat de één bang is voor de tandarts, vliegen of spinnen en de ander niet?

Gelukkig hoef je zelf niet te verzinnen hoe je er vanaf komt. Dat laten we aan je onbewuste over, die de angst ook bij je heeft geïnstalleerd. Wel zo eerlijk toch?

Hoe? In hypnose begeleid ik jou door het proces heen. Je bent er altijd bewust bij en je kan, als je zo willen, altijd opstaan en weglopen. Wel zonde, want je wil natuurlijk graag van je probleem af?!

Drie sessies

  1. Je angst verdwijnt
  2. De oorzaak verdwijnt
  3. Een blijvend resultaat

€ 115,- (incl. btw) per sessie

Stuur me nu nog een e-mail, des te sneller ben je er vanaf.