Nepal

Je kan een fijner leven hebben!
Met deze reis zet je jezelf weer op nummer 1.


Volgende datum 27 oktober 2019

Let op: deze reis verandert je leven!

Persoonlijk leiderschap in Nepal met individuele- en groepsoefeningen.

13 dagen (incl. 6-daagse trektocht), twee coaches, 1-op-1 coaching en alles in Nepal is voor je geregeld.

Nepal reizen

Recreëer jouw leven

De toekomst is nog niet gebeurd. Je hebt vandaag de mogelijkheid om de eerste stap te zetten en te kiezen voor een leuker leven. Jij kan zelf bepalen hoe jouw leven eruit ziet. 

nepal reizen wereldbol

Waar (be)sta ik voor?

Ontdek wie jij echt bent als je geen invloed van jouw omgeving of belemmerende overtuigingen ervaart. Laat je oude patronen los en voel hoe het is om vrij te zijn. 

nepal reizen anker

Blijvende verandering

Deze reis geeft jou de mogelijkheid om te veranderen. Wij bieden je de tools om die veranderingen vast te blijven houden zodat je terug in Nederland niet in oude valkuilen trapt.

Elke dag heb je weer opnieuw de keuze!

Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek met me in om te kijken of de reis iets voor je is. Kies je nu voor jezelf?

Het meest impactvolle reisprogramma

Ik ben niet goed genoeg

Hoe jouw leven er nu uit ziet heb je zelf bepaald. Waar je woont, waar je geld mee verdient, welke mensen er in jouw omgeving zijn. Omdat je dit zo hebt ingericht is het een grote uitdaging om iets te veranderen in je leven. Vaak cijfer je jezelf weg, zorg je alleen maar voor anderen. Maar waar blijf jij dan? Het is lastig om jezelf op nummer één te zetten en onvoorwaardelijk van jezelf te houden met al die mensen om je heen. Je voelt je snel niet goed genoeg. 

Ik neem je mee op reis waardoor je uit dat patroon wordt gehaald. Vanuit daar ga jij met mijn hulp aan de slag om jouw leven opnieuw in te richten. 

Met deze reis komen we meteen tot de kern, ik draai nooit om de waarheid heen. Daar haal je het beste resultaat uit. Namelijk een leuker leven om te leiden. En dat is wat je zo graag wil toch?

Je bent goed genoeg!

Wachten totdat het leuker wordt werkt niet. Maar je kan er wel zelf iets aan doen.

De weg naar een fijn en vrij leven, waarin je niet de hele tijd haast hebt. Waarin je weet wat je wilt en ook weet hoe je jouw eigen leven kan bepalen. Vrijheid betekent niet niets hoeven doen, vrijheid betekent dat je zelf kan bepalen wat je doet. Daar gaat het om. 

nepal reizen world peace pagoda pokhara

Is het iets voor mij?

Deze reis is iets voor jou, als je:

+ Een fijner leven wil hebben.
+ Jouw dromen waar wil maken.
+ Gezonder wil gaan leven.
+ Wil weten wat jouw verlangens zijn.
+ Dichterbij jouw intuïtie wil komen.
+ Zelfverzekerder wil zijn.
+ Een speciaal land wil bezoeken.
+ Bijzondere mensen wil ontmoeten.
+ Een tof avontuur wil aangaan!

oude mensen in nepal

Wat zit er allemaal bij?

Deze reis is inclusief:

Alle overnachtingen (op basis van 2-persoons kamer)

We slapen tijdens de gehele reis in hotels of guesthouses. Het zijn afgezonderde 2-persoonskamers. Je slaapt dus samen met iemand anders uit de groep.

Kickstart Your Life programma + 1-op-1 coaching.

De methodiek die jou op weg helpt naar een toffer en vrijer leven. Inclusief twee keer 1-op-1 coaching en 12 dagen met workshops. Wees gerust, je krijgt genoeg tijd om te genieten van Nepal! Maar je moet wel aan de slag.

Eten en drinken.*

*Je krijgt drie maaltijden per dag, waarbij je per maaltijd één drankje mag bestellen. Drankjes zijn: Water, thee en koffie.

Het vervoer in Nepal

Al het vervoer wordt voor je geregeld. We reizen met taxi’s en een luxe touringcar met airco.

Trekkingspermit

Anders kom je de berg niet op. Je betaalt geen extra toegangskosten. Dus ook inclusief toegang tot Poonhill

Dragers

Je kan tijdens de trektocht per persoon ongeveer tien kilo meegeven aan de drager. Zelf draag je een dagrugzak met wat je fijn vindt om gedurende de dag bij je te hebben. Denk hierbij aan water en kleding (omdat laagjes fijn zijn).

Wat betaal ik zelf dan nog?

Je vliegreis, je visum, inentingen en andere dranken en eten dan wat de pot schaft. Bijna niets dus.

nepal reizen mensen

Ik wil graag meer weten Paul

Ik vertel je graag nog meer

Hoe ziet de groep eruit?

We gaan met maximaal 6 mensen, daardoor is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Iedereen die meegaat wil iets in hun leven veranderen. Dus er gaan alleen mensen mee die daarvoor openstaan. De mensen die zich tot nu toe hebben gemeld die interesse hebben zijn tussen de 25 en 45 jaar. Maar alle leuke mensen die de trektocht kunnen lopen zijn welkom!

Hoeveel coaches gaan er mee?

Twee, waaronder ikzelf.

Is de trektocht zwaar?

Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Als je een goede basisconditie hebt kan je hem al goed lopen. Ik raad het wel aan om vooraf te trainen, dat voorkomt blessures. Bovendien is bewegen goed voor je en nu heb je een doel! Klik hier voor meer informatie over training.

Wat eten we?

We eten heel veel lekkere dingen, de Nepalese keuken kan je een beetje vergelijken met die van India. Veel kruiden en veel groenten. We eten daar sowieso geen vlees om ziekte te voorkomen. Het gerecht wat je het meeste zal eten is Dal Bhat (power 24 hour). Rijst met overheerlijk gekruide groenten en linzensoep. Iedere dag smaakt het weer anders. Voor het ontbijt zijn er vaak pannenkoeken en havermout. Mijn persoonlijke guilty pleasure momo’s zal ik je ook laten proeven!

Is Nepal veilig?

Ja, natuurlijk is er wel wat criminaliteit, maar daar blijven we ver vandaan. In Kathmandu is het slim om je geld en papieren op je lijf te dragen en opletten helpt ook altijd. In Pokhara en tijdens de trektocht is het veel rustiger, daar maken dieven sowieso geen kans.

Dagprogramma

DAG 01: Aankomst in Kathmandu
DAG 02: Kathmandu
DAG 03: Busreis naar Pokhara
DAG 04: Trektocht
DAG 05: Trektocht
DAG 06: Trektocht
DAG 07: Trektocht
DAG 08: Trektocht
DAG 09: Trektocht
DAG 10: Pokhara
DAG 11: Pokhara
DAG 12: Busreis naar Kathmandu*
DAG 13: Vertrek vanuit Kathmandu

*Het laatste programma-onderdeel vindt plaats in Pokhara. Je kan er daar voor kiezen om langer te blijven of om door te reizen naar een andere plaats. Samen met mijn contactpersoon in Nepal help ik je graag met het boeken van de busreis of excursies.

Trektocht

Een groot onderdeel van de reis is de trektocht naar Poonhill. Hier gaat de meeste voorbereiding in zitten. Je zal tijdens de trektocht de grootste inzichten verwerven. De trektocht is van het niveau beginner. Dus als je ons trainingsschema goed volgt zal het je prima lukken om de berg op en af te komen.

We kunnen ons goed voorstellen dat je hier meer vragen over hebt. Mocht je na het lezen van ons trainings- en voedingsschema en de pak- en todo-lijst nog vragen hebben, stel ze gerust!

Hier vind je nog veel meer tips en informatie over de reis, want een goed voorbereid mens heeft een leukere reis.

Deze reis verandert je leven

Verandering komt niet vanzelf. Het is aan jou om die persoonlijke reis aan te gaan.

Droom je wel eens van een ander leven? Denk je wel eens: Is dit het nou? Waar wacht je dan op? Plan vandaag nog een persoonlijk gesprek met me in om te kijken of deze reis iets voor je is.

Ben je er klaar voor?

NEPAL REIZEN EXTRA'S

Je krijgt nog meer van me

Extra's Extra's Extra's

Weet je… Als je deze reis maakt ga je een leuker leven hebben. Mits je alles wat je tijdens de reis leert en ontdekt ook daadwerkelijk in je eigen leven gaat toepassen. Omdat ik echt wil dat je dit resultaat eruit haalt heb ik nog wat extra’s voor je!

Je krijgt van mij de volgende dingen er gratis bij.
+ Terugkomdag met de groep (249,-)
+ 8-weekse online Ritme van mijn Leven programma (549,-)
+ 4 skype sessies met mij (600,-)

Dat is dus bijna 1400 euro aan waarde die je er gratis bij krijgt om je te helpen om echt die verandering te ondergaan waar je naar op zoek bent. Na dit zou je geen twijfels meer moeten hebben. Als je nu nog twijfels hebt is dat waarschijnlijk omdat je het spannend vindt. Dat is logisch, maar laat je er dat niet van weerhouden om deze stap voor jezelf te zetten. Wil je me eerst spreken? -> Plan hier een gesprek met me in, dan kijken we samen even of de reis iets voor je is.

Nepal Reizen Tweede Coach

Even voorstellen

JOUW TWEEDE COACH

Wie ben ik?
Ik ben Frank, een 32-jarige avonturier die het liefst van iedere dag een avontuur maakt door als een vrolijke en opgewekte wervelwind door iemands leven te waaien. Ik woon sinds 3 jaar in Amsterdam met mijn vriendin Sandra en geniet van sport, muziek, reizen en eten.

Waarom doe ik dit?
Omdat ik graag een verschil wil maken voor een ander en geloof dat de enige manier waarop dit kan is als je in verbinding bent met jezelf. Op reis kom je vaak volledig tot rust en ontstaat er een diep contact met jezelf waardoor je heel nieuwe ideeën en inzichten ontvangt. Reizen is voor mij het leven in het klein en daarom gaat het nooit om de bestemming maar over de manier waarop je naar je leven kijkt. Doordat ik veel plezier haal uit de verbondenheid met anderen mensen wil ik graag samen met je op pad om te kijken welke inzichten jouw leven kunnen veranderen.

En zeg nu zelf als je de vraag krijgt: Ga je mee naar Nepal? Wie zegt daar nee tegen?
Wat wil je geven?
Een gigantische dosis energie, moed en vertrouwen. Vanuit mijn eigen ervaring heb ik ontdekt dat het mogelijk is je leven een andere richting in te sturen en wat hier allemaal bij komt kijken. Het fascineert me naar de puzzelstukken te kijken en deze aan elkaar te verbinden tot iets wat jij en ik daarvoor nog niet zagen.

Door met een frisse blik op je huidige leven te kijken waar je nu bent en een gewaagde visie te maken voor waar je naartoe wilt ontstaat de ruimte voor een verandering.

Reserveer nu jouw plek voor 11 maart 2019

Kickstart aanbieding

+ Onvergetelijke ervaring
+ Impactvolle oefeningen
+ Bijzondere ontmoetingen
+ Alles in Nepal is voor je geregeld

Nu voor maar

€ 2297,-

Wat je ook doet, doe dit in ieder geval!

Blijf op de hoogte

Twijfel je nog of komt het nu (nog) niet uit, meld je dan in ieder geval aan voor mijn nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle reizen en ik deel graag toffe verhalen en content met je. 

nepal reizen quote

Coach ervaringen met Paul

Cheryl

Ik vind Paul een prettig persoon als coach. Stelt gerust en ik voel me op mijn gemak. Neemt de tijd en probeert alles aan bod te laten komen.

Ingrid

Na jarenlang een denker geweest te zijn, kan ik eindelijk weer voelen en van mezelf houden.

Claudia

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap naar een gelukkiger leven heb gezet, ik gun dit gevoel iedereen.

Rosa

Tijdens de sessies heb ik veel bijzondere ervaringen meegemaakt. Samen met aansturing van Paul resulteerden deze tot inzichten en uiteindelijk oplossingen.

Thuiskomen

Het land wat je in je ziel raakt

Nepal, sommige mensen ervaren het land alsof ze eindelijk thuiskomen. Dat heeft met de rust te maken die er heerst, ook al kan het chaos zijn. Maar het meest komt het door de mensen. 

nepal reizen boeddhanath

De hoofdstad

Kathmandu

In Kathmandu wonen ongeveer een miljoen inwoners. De infrastructuur is daar helemaal niet op gebouwd. Je ziet nog steeds veel resten van de aardbeving die in 2015 plaatsvond, mooi is het om te zien hoe de bevolking gezamenlijk bezig is met de wederopbouw. De stad kenmerkt zich naast de chaos en de smog door de vele tempels.

Het Boeddhisme en Hindoeïsme bestaan vredig naast elkaar. Bouddhanath, de grootste antieke stoepa van Nepal, zullen we tijdens ons verblijf in Kathmandu bezoeken. Indrukwekkend hoe groot deze is en hoe snel na de aardbeving deze weer volledig is opgebouwd. Dat laat zien hoe belangrijk de Nepalezen de tempels vinden.

Zij geloven erin dat zolang zij hun leven wijden aan Boeddha of Ganesha dat zij in voorspoed zullen leven. Daarom zullen we in de hoofdstad getuigen zijn van vele rituelen. Je zal een verschil merken tussen de Hindoeïsten en de Boeddhisten. Later tijdens de reis maak je ook nog kennis met het Tibetaans Boeddhisme, wat ook weer net even wat anders is. Maar allemaal even vredig.

Stad aan het meer

Pokhara

Pokhara, met 225.000 inwoners een stuk kleiner dan de hoofdstad, is een stad gelegen aan het Phewa meer. Je ervaart hier veel meer westerse invloeden en een vrij relaxte sfeer. Het is niet voor niets dat we hier twee volle dagen zullen verblijven.

We zullen een kleine boottocht en wandeling maken naar de World Peace Pagode. En we gaan naar een van de Tibetaanse vluchtelingen kampen. In Pokhara heb je de tijd om even te relaxen, te genieten van een wandeling of om een heerlijke massage te nemen. 

De rust die hier heerst is genieten! Al je zorgen verdwijnen als je aan het relaxen bent in een van de strandtentjes aan het meer. Na de trektocht is de “luxe” erg welkom. Een mooiere eindbestemming van onze reis kan ik me niet voorstellen.

Nepal wacht op je

Eens in je leven moet je Nepal bezoeken

Persoonlijk vind ik dat je eens in je leven in Nepal moet zijn geweest, en misschien wel vaker. Het land en de mensen zijn zo bijzonder. Het maakt je een rijker mens als je dat hebt mogen ervaren. Ga je mee? Je kan ook eerst met me bellen, plan hier je afspraak in.

Reserveer nu jouw plek voor 11 maart 2019

Kickstart aanbieding

+ Onvergetelijke ervaring
+ Impactvolle oefeningen
+ Bijzondere ontmoetingen
+ Alles in Nepal is voor je geregeld

Nu voor maar

€ 2297,-

The secret of living is giving

50 euro per deelnemer naar Karma Flights Nepal

We vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de mensen die ons helpen tijdens deze onvergetelijke reis. Daarom geef jij automatisch 50 euro aan Nepal als je deelneemt.

nepal reizen karmaflights

The secret of living is giving

50 euro per deelnemer naar Karma Flights Nepal

Als je 50 euro geeft aan iemand die arm is dan is na twee maanden het geld op en zijn ze nog steeds arm. Ik geloof er meer in om geld te geven aan mensen die er anderen mee helpen om zelfvoorzienend te worden. Karma Flights is zo’n stichting. Je helpt dus niet alleen jezelf, maar ook Nepal en de mensen die het moeilijk hebben. En geven is nog leuk ook!

Zo is het schapenproject een van de tofste projecten die ik ken. Ze geven een aantal schapen aan een kleine community. De mensen mogen alles wat de schapen produceren houden voor eigen gebruik of verkoop. Na 1,5 jaar gaan de schapen naar een nieuwe community. Ze hebben dan inmiddels zelf geleerd om zelfvoorzienend te zijn en hebben een aantal lammetjes zodat ze ermee verder kunnen. Maar ze doen nog veel meer. Kijk daarvoor vooral op de website

Voordat je gaat

Blijf op de hoogte

Twijfel je nog of komt het nu (nog) niet uit, meld je dan in ieder geval aan voor mijn nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle reizen en ik deel graag toffe verhalen en content met je.